Kalas och annat

Helgen slut igen, men vilken toppen helg det har vart! Felicia har ju fyllt år och hon fick så mycket fint! Jätte många superfina klänningar och andra jättefina kläder! Sen fick hon en cykel, pengar, trädgårdspyssel, pärlor, ett picknick bord med parasoll, jordgubbstårta (som hon hade beställt) och mycket, mycket mer! Kalaset gick toppen och vi hade ju sån tur med vädret också! Vi grillade lite korv med bröd och John hade gjort en potatissallad till det! Vi satt ute hela gänget och njöt! Till efterrätt blev det ju då tårta och även glass =) Kalaset slutade i vattenkrig, och det kan ha vart jag som började :) Man är ju inte äldre än vad man gör sig haha!!

Efter kalaset åkte jag hem till Anna och hade tjejfest med Anna, Elin och Maria! Var jätte skoj att träffas och prata och grilla lite! Måste göras om snart!

Vi firade ju John på samma gång som Felicia så nu har han (vi) fått ett litet kapital till våran altan som vi ska bygga! Så snart är det bara att börja =)

Igår var vi inne i stan och åt på lanterna. Sen åkte vi till strandbjörket där syster med familj var! Felicia lekte som bara den. Twinsen satt på filt och verkade ha det ganska mysigt dem också ♥ Sen åkte vi hem och lekte i trädgården och grillade! Åt på altanen för första gången då möblerna är färdigmålade nu! Och det var helt underbart att sitta där och se när solen går ner mellan träden och höra barnen leka i alla hus runt omkring! Vi har äntligen hittat rätt =)

Idag blir det nog stan en runda och ikväll ska jag på plastparty hos mormor! Alltid lika skoj att träffas lite.

Nu har John börjat på sitt nya jobb också. Fast han ska ju jobba kvar på det andra jobbet också så nu har han 2 jobb ett tag! Men det kommer gå jätte bra. Och snart har vi ju pengar så vi kan fixa kök och allt vad vi vill göra =)
Nähä nu ska jag ut och hänga upp tvätten! Inte ens det känns tråkigt i detta vädret!

Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0