Tisdag 3/5-2011

Ja vart ska man börja? Valborg var bra. På dagen åkte vi till 4H och klappade djuren och fikade och hade det jätte mysigt! På kvällen var vi hos Andreas och Linda och eldade och grillade. Åkte in till stan på kvällen och kollade på elden och fyrverkerierna =)

Ebba var sjuk hela förra veckan. Varken åt eller annat och bara hostade och hostade! Men nu är hon bättre tack och lov och äter iallafall välling! Stort framsteg. Hon reser på sig mer och mer nu och traskar runt med gå vagnen som bara den! Är nog bara en tidsfråga innan hon släpper och börjar gå =)

Claras första tänder är nu äntligen påväg upp! Exakt på samma ställe som Ebba och Clara får också 2 samtidigt =) Clara har också lärt sig en massa nya saker och säger mer och mer ord!

Imorgon är det dags för 1-års kalas hos lilla Lisa! Det kommer bli många kalas framöver då alla små "bebisar" fyller år nu i krokarna! På torsdag blir det Leos lekland med mammor och barn! =)

På fredag ska vi handla till Felicias kalas på lördag då hon blir hela 3 år! Min stora tjej. tänk va tiden har gått fort.
Blir eventuellt att gå ut på lite after work, eller "after baby" med mammorna på fredag, men får se om jag hinner. Ska ju partaja med underbara tjejer på lördag =) Kommer bli så kul!

Annars rullar dagarna på och jag njuter för fullt av mammalivet! =) Har så fina och underbara barn så man kan ju inte göra annat ♥♥

Felicia kommer bli så glad för alla sina presenter hon kommer få på lördag! Jag tror att jag längtar mer än vad hon gör haha! Ska göra frukost på sängen till henne och sen ha kul hela dagen! Älskade barn.

Måste måla färdigt våra ute möbler också om vi ska ha gäster här på lördag! Kan ju vara bra att ha någonstans att sitta :P

Nä nu är det dags att sova om vi ska orka gå på kalas imorgon!

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: sundh

LÄTT att vi ska partaja på lördag!! har nog aldrig vart såååå taggad förut!!! hahaha =)

vad ska tösen få av er när hon fyller år då?? stora tjejen... =) tiden går fort... :S kram

2011-05-04 @ 06:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0