Härlig dag!

Idag har vi varit på mammafika! Var jätte skoj att träffa alla mammor och barn igen! Alla barnen börjar bli så stora nu =) Längtar tills i sommar när vi sitter i strandbjörket hela gänget och barnen springer runt och leker =)

Efter fikat blev det en runda på stan och sen åkte jag och twinsen och handlade!! Efter det blev det hämtning på dagis och sen åkte vi och sålde våran gamla vagn! Så himla sorgligt var det. Vet inte varför men det är väl alltid nåt speciellt med första bebis grejerna man har! Snart är det ju dags att sälja babysittern och de grejerna också när twinsen inte vill vara där mer!

Vi har börjat planera twinsens 1-års kalas också! Kommer bli toppen! Tänk att dem snart är 1 år! Kommer fram så mycket känslor när man tänker på vad man gjorde vid denna tiden förra året. Då gick man och var superorolig för varje dag som gick och var på ultraljud 2-3 ggr /veckan. Kommer nog aldrig kunna släppa den tiden i mitt liv!

Har börjat planera köket lite smått. Kommer bli toppen när det är färdigt! Längtar så mycket.

Har lite planer på att läsa några kurser nu när man ändå är f-ledig. Kul att ha i framtiden sen! Men får väl se om jag hinner. Barnen tar ju lite tid! Fast tänk va tråkigt man hade haft utan dem! Ebba är så mammig just nu så jag kan inte göra någonting förräns hon kryper efter och ska vara i famnen. Lilla sötnosen! Hon är så söt när hon kommer efter en i himla fart och låtsas gråta =) Clara är nöjd där hon är. Hon ålar runt lite och tittar på saker och småler lite för sig själv! En väldigt nöjd bebis är hon! Felicia är en stor tjej nu. Blir ju 3 till sommaren! Helt sjukt. Och hon kan så mycket och är så snäll och rar mot sina systrar. Hon är världens bästa Felicia helt enkelt!

Hela familjen ligger och sover nu utom jag! Tyst och lugnt. Ska kolla på en film och bara ta det lugnt! Ladda upp inför allt som händer nu framöver =)

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0