Tiden går fort

jag får ursäkta dålig uppdatering men jag hinner inte blogga. Fullt upp med allt nu runt juletid, men jag ska ändå försöka hinna med att skriva lite nu!!

Nu är nästan alla julklapparna inhandlade så det är ju skönt iallafall. Idag ska vi köpa det sista och även slå in allihopa. Efter det ska vi sätta upp granen och pynta färdigt här hemma!!

Ska lämna in bilen idag också för våra halvlysen funkar inte. Dem pajade när vi var i Köpenhamn i torsdags så vi fick köra med hellyset hela vägen hem *oups* men måste man så måste man. Märkte att vi inte hade några lampor när vi kom ut på E4:an och där kan det ju vara lite svårt att stanna :) Men vi har kollat typ allt och lamporna är hela, säkringarna är hela, relät är helt. Superkonstigt!!

Jag är fortfarande sjukskriven så inget har ändrats där. Går på täta kontroller och gör UL varje vecka typ. Man hoppas ju varje gång att något ska ändra sig men ännu har det inte ändrats till det bättre iallafall!! Börjar redan bli tugnt och jag har ont överallt känns det som. Väldigt stor skillnad att vänta tvillingar som att vänta 1 barn. Magen är redan runt och gó hehe :)

Nu är redan lilla systersonen 3 veckor och han är så söt!! Man längtar så mycket efter sina egna små när man träffar han ♥

Felicia blir bara större och hon pratar mer och mer och hon sätter ihop flera meningar också. Hon vet precis vad hon vill och inte vill så hon är en bestämd liten donna!! Men hon är världens underbaraste på denna jord!! Mammas lilla charmtroll.

Vad har annars hänt då? säkert massor som jag inte kommer på nu. Tänkte lägga upp lite bilder *om jag kan* annars får jag vänta tills John kommer hem. Det är hans sista dag nu på jobbet innan julledigheten! Sen får han vara hemma och ta hand om sin trötta flickvän.. hehe!! Tycker synd om han men jag älskar honom så mycket för att han står ut ♥

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0