Onsdag 31/8-2011

Ja i helgen var vi ju på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby! Hade en jättebra dag och barnen var så snälla och glada. Dumt bara att jag var så satans förkyld, då blir man ju lite hängig! Men det gick bra ändå :)

Idag har jag haft fullt upp! Först var mamma här på en fika. Efter det var det dags för BVC och 18-månaders kontroll för twinsen. Dagens vikter och längder:

Ebba: 9465 gr 78 cm
Clara: 8440 gr 75 cm

Så det skiljer ju nästan precis 1 kg på dem som det alltid har gjort! Dock känns Ebba mycket större än Clara. Clara hade spurtat rejält på vikten så nu är hon äntligen uppe på normalkurvan. Ebba hade spurtat mer på längden. Men det är skönt att de växer som de ska :) Annars så är dem nästan helt ikapp en normalfödd 18-månaders och det känns himla skönt. Det hade man inte trott för 1,5 år sedan. Sprutan mot mässling, rödahund och påssjukan fick dem också idag! Inte lika kul dock.

Efter BVC var vi på föräldrarmöte på Felicias dagis. Gick bra och Felicia ville visa allt som hon har gjort! Hon är så duktig våran tjej.

Igår bakade vi kanelbullar. Blev ca 170 stycken så nu jäklar kan vi äta bullar. Råkade visst göra på ett för stort recept. Men det ska nog gå ner. Det får bli många fikor framöver :)



Vi har bokat oss en resa också! Så den 20:e september åker vi till Grekland. Kommer bli så skönt! Felicia ska följa med, men Twinsen får stanna hemma denna gången, så dem ska vara hos mamma och lite hos Johns föräldrar! Kommer sakna dem massor, men det ska samtidigt bli väldigt skönt att få komma iväg lite och bara rå om Felicia.

Fick brev hem om cykelfesten igår. Vi ska göra efterrätten och jag har ingen aning om vad vi ska göra. En var ju laktosfri så man måste ju tänka på det också. Förslag någon? Sen fick vi 3 st kuvert som ska öppnas samma dag som festen vid olika klockslag. Kommer bli superkul det här :) 

Till helgen ska vi på kräftskiva MUMS! Som jag har längtat efter detta. Vi ska göra lite paj och ta med oss! Ska försöka hinna fixa Felicias pass i helgen också. 

Imorgon är det pompedax igen! Tjohoo :) Ska shoppas massa fina kläder!

Nu är det dags för sängen. 

Puss & Kram 

Kommentarer
Postat av: Emma - tvillingmamma

Fasiken vad man blev sugen på bullar nu :O

2011-09-01 @ 08:20:14
URL: http://mammaems.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0