Fredag 29/7-2011

Och det betyder att det bara är 2 dagar kvar tills John börjar jobba igen =( Usch va semestern har gått fort!
Idag har vi haft finbesök av Marie, Manne, Viktoria och Teo! Käkade lunch och fika och hade det himla trevligt! Nu är John i tingsryd och hämtar nya bilen :) Det blev en röd opel corsa! Funkar alldeles utmärkt att ha som andra bil! Twinsen sover middag och jag sitter här och tar det lugnt.

Blir väl att städa lite sen kan jag tänka mig! Så tråkigt är det ju, men det är ju inget roligt väder idag heller så då kan man lika gärna vara inne och städa!

Twinsen börjar prata mer och mer, och dem härmas också! Dem växer och växer och nu börjar det bli dags att klippa deras hår! Snälla kan inte någon stanna tiden, det går för fort! Jag har ju inga bebisar längre utan nu är det 2 helt olika individer som har sin egen vilja. Och det är inte samma vilja kan jag lova! Clara går mest runt och ler hela dagarna. Hon lyser upp med hela ansiktet och öppnar gärna hela munnen när hon ler :) Ebba springer efter mig och John och vill gärna bli buren hela dagarna. Hon är inte lika självständig som Clara är, men det är ju iallafall skönt att inte båda är lika klängiga hehe  :)

Felicia är en duktig ung dam med en vilja av stål! Hon vet precis vad hon vill och hur hon ska få som hon vill också för den delen :) När inte trotsen kryper fram så är hon världens snällaste lilla tjej man kan tänka sig! Idag är hon hemma hos farmor och farfar och ska sova där tills imorgon! Snart börjar hon dagis igen och vardagen återgår till det normala! Twinsen ska vara hemma ett tag till så dem börjar inte på dagis förräns till årsskiftet! Ska börja ta ut vårdnadsbidrag för dem efter sommaren nu! Spara massa föräldrardagar som kan vara bra att ha sen till semester och lite sånt! Tror det var rätt beslut då läkarna inte tyckte att dem skulle börja dagis ännu pga. att dem fortfarande är så infektionskänsliga! Räcker med att dem tittar på sjuka människor så blir dem också sjuka! Så dem hade säkerligen missat så mycket nu ändå för att dem hade behövt vara hemma hela tiden så det är lika bra att skjuta på det då :)

Ikväll blir det mys med film och massa gott till det :)

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0