Oj oj oj

Redan en vecka sen jag skrev här.. Mycket har hänt! Vi har b.la vart i halmstad och även ullared! Åkte till halmstad i måndags eftermiddag! Innan det var vi på öron med Clara som fortfarande inte fick ett ok i rumpan =/ Ska dit igen i september så får vi se då helt enkelt! Han sa dock att hon hör med örat så hon behöver ingen hörapparat eller något men dem vill ändå få det där okejet :)

När vi kom till halmstad så gick vi ut och åt hela högen! Pappa var där och min syster med familj. Så trevligt så =) Sen gick vi till stugan och drack lite vin och sen var det läggdags. På tisdagen åkte vi till eurostop och tittade lite. På efermiddagen åkte jag och John hem för vi skulle på bio! Den var superbra. På onsdagen körde vi tillbaka till halmstad igen och då kom mamma, Kalle, Malin och Emil dit. Vi åkte till stan och gick lite och sen åkte vi hem och satt och pratade ett bra tag. På torsdagkvällen åkte vi hem igen för det var så dåligt väder tyvärr. Ja vi var ju på ullared också på torsdagen innan vi åkte hem :) Där var det folk kan jag lova. Men vi hittade enhel del ändå!

Här hemma har vi gjort fint i trädgården och igår klippte vi häcken! Det var behövligt för den var säkerligen 2  meter bred på vissa ställen. Alla grannarna kom förbi och sa hur fint det blev. Vi har verkligen fått världens bästa grannar. Alla är så trevliga och behöver man hjälp med något eller behöver låna något så ställer alla upp! Ett stort plus är ju att en granne har ju en flicka som är lika gammal som Felicia så dem brukar ju leka. Sen har dem en flicka till som är lika gammal som twinsen så dem kommer säkerligen också leka när dem blir lite äldre :)

Idag har vi varit och ätit god mat hos Johns föräldrar och Felicia ville stanna kvar så vi ska inte hämta henne förräns på tisdag! Kommer bli tomt men jag tror det kan vara skönt för henne att slippa sina småsyskon lite ibland också :) Sen på onsdag åker vi till öland och till helgen blir det östersjöfestivalen!

Twinsen har fått 2 nya tänder var (på samma ställe såklart). Tycker det är så häftigt att först får Ebba sina och sen någon vecka senare så kommer Claras. Och alltid 2 samtidigt också! Så nu har dem 6 små bissingar var. Och bitas det kan dem!

John är ute och snickrar ihop en grind och jag sitter här. Lugnt och skönt och barnen sover! Blir nog en bra film innan sängen!

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0