Uppdatering...

När vi kom tillbaka till öron så gick vi till uppvaket dit Clara kom efter en stund! Hon sov i ca 45 min där! Allt hade gått bra men när hon hade fått petidin som är ett starkt smärtstillande medel så slutade hon att andas några andetag men hon började fort igen som tur är! De sa att eftersom hon är prematur så är hon extra känslig mot såna läkemedel!

När vi hade gått därifrån så ringde läkaren efter ett tag och berättade vad de hade gjort m.m! Det dem har gjort är att de har lyssnat på hur hjärnan uppfattar ljud. Clara hade vätska bakom trumhinnan på ena örat så där fick hon ett rör inopererat.

Hon kommer få hörapparat på båda öronen så imorgon ringer läkaren igen och då ska vi bestämma en tid så ska vi komma och göra en avgjutning på örat och därefter skapa en hörapparat som passar henne! Det kommer bli världens minsta hörapparat. Han sa även att i senare livet kan det bli så att hon slipper hörapparaten :) Men det är skönt att de har upptäckt detta nu så hon kan få den hjälp hon behöver för hör man dåligt så kan man få väldigt svårt att prata.

Vi ska på återkontroll till läkaren 2 ggr/år för att följa upp vad som händer + att vi ska till en annan läkare några till gånger om året och göra regelbundna undersökningar.

Så detta var i det stora hela vad som hände idag. Inte riktigt vad jag hade väntat mig, men huvudsaken är att hon kommer höra bra. Sen blir vi de jobbiga föräldrarna som ska tjata om hörselslingor i taket överallt, hehe!


Kommentarer
Postat av: Ingela

Men det var ju jättebra att de upptäckt detta så otroligt tidigt!! Så blir det nog inga komplikationer pga dålig hörsel, med tal osv.. :) Skönt att det gick bra!

2011-11-09 @ 20:19:12
Postat av: mamma

lilla Claragumman, vilken tur att de gjorde detta så tidigt, så hon får en chans att höra allt från tidig ålder. kramar till er alla.

2011-11-10 @ 00:16:43
Postat av: mamma

lilla Claragumman, vilken tur att de gjorde detta så tidigt, så hon får en chans att höra allt från tidig ålder. kramar till er alla.

2011-11-10 @ 00:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0