Helgen

Denna helgen kan bara sammanfattas med ett ord! FANTSTISK :) jisses så kul vi har haft. Det började i fredags med mammafest hemma hos Tina! Vi åt paj, tårta, masssssa godis och massa go dricka! Spelade spel, dansade och hade det superkul! Om jag inte var säker innan så är jag det nu, galnaste mammorna i stan haha :) Men underbart goa allihopa.




På lördagen var vi på cykelfest! Vi fick förrätten hemma hos Angelica och Alexander! Där var även ett annat par, David och Anna! Det bjöds på välkomstdrink (champagne), räkcocktail med vitlöksbröd och god dricka. Supertrevligt hade vi!

På varmrätten var vi hos Carro och hennes man och där var även 2 andra par. Även där fick vi välkomstdrink (riktig piggelin: Vodka, fruktsoda och en hel glass i glaset) Det var gott kan jag lova! till mat fick vi kycklinggryta med pasta och massa gott att dricka till det.

Desserten bjöd vi på och det blev cheescake! Supergott måste jag säga och det tyckte nog resten också! Vi bjöd på white russian till välkomtdrink!

När desserten var uppäten cyklade alla bort till masugnen och där var det live band, lite natta mat, snacks, dricka och allt man kan tänka sig! Vi hade så trevligt hela kvällen och fick massor med nya vänner!

När cykelfesten var slut så gick vi in till grannarna och drack en drink som var supergod! Sen satt vi och pratade till klockan 4 på natten. Supertrevliga grannar har vi fått =)

Så en sammanfattning på kvällen var TOPPEN!




Idag har vi mest tagit det lugnt. Hämtat barnen och plockat ca 2 liter kantareller!! Nu ska vi kolla på lite film innan sängen! Hoppas resten har haft en toppenhelg!

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0